Despre noi

Înființată în anul 2007, societatea comercială Ama Energy Invest are ca principal domeniu de activitate furnizarea de materiale pe piața de electricitate. Într-un interval de timp scurt, firma noastră a devenit un actor important al sistemului energetic, prin gama largă de produse comercializate, care acoperă într-o proporție mare plaja de opțiuni pentru joasă, medie și înaltă tensiune.
Societatea noastră vine în întâmpinarea necesitaților și exigențelor clienților cu produse de calitate care respectă standardele actuale , prețuri competitive, condiții comerciale flexibile și suport tehnic. Acționându-se cu profesionalism  se asigură livrări rapide prin transport propriu.

Ama Energy Invest este aliniată la cele mai înalte standarde fiind certificată că are implementat și menține un sistem de management al calității conform condițiilor din standardul ISO 9001 : 2008 pentru  activitățile  de  comerț  cu  produse  electrice, energetice si metalurgice.

Dezvoltarea

Într-un secol al dezvoltării, unde tehnologia evoluează într-un ritm alert, firma noastră este întotdeauna deschisă şi receptivă la nou. Împreună cu partenerii noştri susţinem produsele inovatoare şi încercăm să găsim cele mai bune soluţii pentru un sistem energetic mai performant.

Partenerii

Treptat,  Ama  Energy  Invest a început să clădească parteneriate solide atât cu furnizorii cât și cu beneficiarii.

Maira Montaj, Prysmian, ICME ECAB, Iproeb sunt câteva exemple de colaboratori de încredere de la care am adoptat principii performante de business.

Încercăm  permanent  sa  ne  lărgim  orizontul  prin dezvoltarea rețelei de clienți, în prezent firma noastră având capacitatea de a asigura livrări pe întreg teritoriul țării.

Mediul

Mediul înconjurător este de asemenea foarte important pentru noi, de aceea produsele comercializate vor respecta întotdeauna standardele impuse, iar materialele ecologice vor fi promovate permanent.

                                                                                                     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>