Cel mai mare summit al energiei fotovoltaice din Romania va avea loc pe 19 noiembrie 2013

Bucuresti, 07 noiembrie 2013 – Cu peste 550 MW acreditati final in domeniul fotovoltaic, de zece ori mai mult decat anul trecut,  Romanian Solar Summit 2013 devine unul dintre evenimentele de referinta din domeniul energiei regenerabile.

Marti, 19 noiembrie, GOVNET impreuna cu Romanian Photovoltaic Industry Association (“RPIA”)  organizeaza a doua editie a “Romanian Solar Summit 2013 – Meet the PV market!”, cel mai mare eveniment din tara dedicat sectorului fotovoltaic. Cu participare exclusiva la nivel decizional, Summit-ul va reprezenta ocazia optima pentru industrie de a pune pe tapet realizarile din ultimul an si va lua in discutie oportunitatile si problemele actuale. Summitul este un punct de intalnire al intreprinzatorilor in sectorul energiei solare si al companiilor furnizoare pentru acest domeniu, ce isi propune sa faciliteze noi parteneriate si posibilitati de dezvoltare ale pietei, pe baza informatiilor sustinute si prezentate de catre specialistii si autoritatile de stat din domeniu.

Pe parcursul Summitului vor fi dezbatute teme de actualitate referitoare la piata de energie fotovoltaica, precum:
–    analiza pietei actuale de energie solara si perspective pentru 2014
–    Tariful Fix dedicat proiectelor mai mici de 1 MW
–    centralele fotovoltaice pe acoperisuri – urmatorul motor de dezvoltare pentru solar
–    bariere legislative in dezvoltarea proiectelor fotovoltaice
–    taxe si TVA: aspecte practice si provocari
–    puncte cheie in dezvoltarea proiectelor fotovoltaice de succes
–    proiecte in dezvoltare – așteptarile investitorilor

“Romania scrie in acest moment o pagina importanta in istoria regenerabilelor. Anul acesta ne raportam la o piata a energiei fotovoltaice de zece ori mai mare decat cea de anul trecut, dezvoltata in mod sustenabil de companii care iau in considerare Romania chiar si cu reducerea de certificate programata pentru anul viitor. Dupa o prima editie de succes a Summitului, continuam traditia printr-un eveniment ce pune accent pe prezentari practice si participanti la cel mai inalt nivel.   Prin intalnirile prestabilite pentru sponsorii principali ai evenimentului si sectiunea dedicata pentru networking,  unde se pot purta discutii directe cu cei mai mari jucatori din domeniul fotovoltaic, ne propunem ca participantii sa aiba niste beneficii concrete de la acest Summit,” a declarat Ciprian Glodeanu, presedintele Romanian Photovoltaic Industry Association.

In cadrul evenimentului vor fi prezente companii importante din domeniu precum: AFI Romania, Alpha Wind, Alpique Romindustries, Barlovento, Baruch, Cumpanasu si Dejescu, Energovoltaic, Eolenvest, Eolis Group srl, E-RES, EDPR, Egnatia ROM, Etem System, Greco JLT, Hategan, Ivy Grid, IWC Concepts, Jinko Solar, Kostal Solar Electric, Marsh, Martifer Solar, Monsson, Nexans, Noerr,  Optim Project Management, Polaris, REC Solar, Skypower Services, Solar Park, Solveo Energie, Temad, Tinmar, Wind Power Energy, Enel Green Power, GDF Suez, Renergy Power Plants, Repom, dar si autoritati din cadrul ANRE, OPCOM, Transelectrica, Ministerul Energiei, Minister Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Finantelor etc.
Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici: http://govnet.ro/solar_summit.

Contact:
Magda Ion
Event coordinator
Magda.ion[at]govnet.ro
+40 723 037 007

Sursa: http://www.webpr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 × = treizeci sase

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>