A VI-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE

 

Renexpo
Energiile regenerabile continua sa castige teren in ceea ce priveste viitorul energetic al Romaniei. Atentia autoritatilor este indreptata catre investitiile si posibilitatile de dezvoltare a acestui sector. Experti si persoane cu putere de decizie in domeniu se vor reuni pentru a sasea oara in cadrul targului si conferintelor RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM – Bucuresti si va gazdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferinte internationale si cele 4 evenimente conexe organizate.
Pentru a sasea oara experti internationali si romani se vor intruni la targul RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE, cu scopul de a face schimb de cunostinte, experiente rezultate din practica, de a-si da sfaturi dobandite prin cercetare si dezvoltare dar si siguranta ca aceste cunostinte sa fie rapid transformate in practica. Conferintele inovatoare vor avea loc pe durata a trei zile concomitent cu targul.Conferintele internationale si evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul si in colaborare cu institutii de prestigiu. Printre co-organizatorii confe-rintelor se numara: Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, Asociatia Electricienilor din Romania (AREL), Asociatia Romana pentru Microhidroenergie (ARmHE), Camera de Comert si Industrie Roma-nia-Germania/AHK Romania, CNR-CME, Institutul de Studii si proiectari Energetice (ISPE), Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR).

Conferintele internationale:

Energia Eoliana
A VI-a Conferinta Internationala- Energia Eoliana in Romania

Energia Solara
A V-a Conferinta Internationala- Energia Solara in Romania

Power Grid
International Power Grid Interconnections

Biomasa
A VI-a Conferinta Internationala- Biomasa in Romania

Microhidrocentrale
A VI-a Conferinta Internationala- Microhidrocentrale in Romania

Workshop-uri si Forumuri:

Cogenerare
Al II-lea Workshop International: Cogenerare & District Heating

Electricitate
BMS – conditii pentru eficientizarea energetica a cladirilor

AREL
Forumul Electricienilor din Romania

Ziua Primarilor

Conferintele internationale si evenimentele conexe vor avea loc in paralel cu cea de-a VI-a editie a celui mai mare eveniment pe energie regenerabila din Romania – RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, unde peste 120 companii din 12 tari europene si 2 continente s-au inscris deja ca expozanti in cadrul targului.

RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE este sponsorizat de companii nationale si internationale: Apostolas Bobolas SA, Gaia Energy SRL, Monsson Operation, RomNed Industrial Foundation Equipment SRL si SMEA srl.

Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si Europa de Sud-Est, RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE si conferintele insotitoare  puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre REECO

Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 targuri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati in Romania, Germania, Austria, Polonia si Ungaria.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZITII SRL
B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998
oprea[at]reeco.ro
www.reeco.eu

 

Scris de: Smile Media

Sursa: http://economie.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>